Whatsapp

Selecteer uw gewenste Wol tapijt

Wol tapijt is behaaglijk aan uw voeten, maar ook zacht en warm. Wol vloerbedekking heeft nog een groot voordeel het is zuiverend van vermogen, dus een vlek loopt u er zeker weer uit. Wol kent nog een voordeel, herstellend van vermogen (pootafdruk). Onze wol tapijten worden uitsluitend duurzaam gefabriceerd met de nodige normen zoals; leefbaarheid, zonlicht enz. Wol tapijt is overal toepasbaar in uw woning en zelf kantoorgebruik is mogelijk. Puur natuur onder uw voeten, dat ook nog eens zacht! Welkom bij de wol tapijt specialist, merken die we voeren zijn; Jabo, Cunera, Besouw, Desso, Jacaranda, BIC Carpets, JAB, Nouwens&Bogaerds enz.

1.
2.
3.
4.

56 resultaten

Prijs

-

Kleur

Breedte

Jabo

1431

Cunera

Bergamo

van Besouw

4403

Cunera

Lugano

Jabo

1426

Cunera

Boston

JAB

Sea

JAB

Yak

Van Besouw Tapijt

1406

Jacaranda

Harrington

Cunera

Opaal

Jacaranda

Ranila

Jacaranda

Rampur

Jacaranda

Willingdon

Jacaranda

Chandigarh

Jacaranda

Agra

Tretford tapijt

Plus 7

Jacaranda

Herringbone

Van Besouw

1805

Van Besouw

1806

Van Besouw

1808

Cunera

Pisa

Cunera

Milano

Jabo

1432

Cunera

Santos

Jabo

1433

Jabo

1434

Jabo

1425

Van Besouw

1803

Van Besouw

4404

Jabo

1630

Van Besouw

7401

Jabo

1428

Jabo

1429

Jabo

1430

Jabo

1635

Jabo

1638

Jabo

1625

Jabo

1626

Jabo

1627

Jabo

1631

Cunera

Rodi

Cunera

Dimaro

Cunera

Melville

Cunera

Aurora

Cunera

Rodi Duo

Cunera

Sienna

Cunera

Teramo

Cunera

Fiore

Cunera

Fiore Duo

Louis de Poortere

Eco Dream

Louis de Poortere

President

Louis de Poortere

Richelieu

Louis de Poortere

Cordal

Desso

Goya

Desso

Vivaldi

Wol Tapijt | Wol vloerbedekking

Een wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de kamer met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol vloerbedekking of een wollen vloerkleed heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder uitstekende warmte isolerende eigenschappen en de vuil werende werking. Je loopt een wollen tapijt als het ware schoon, dit is een zeer belangrijk voordeel bij met name bij de lichtere tinten. Overigens zijn al onze wollen tapijten ook zeer geschikt voor de vervaardiging van wol karpet op maat. Wij leveren al onze kwaliteiten wol tapijt van kamerbreed 400/500 cm tot wol vloerkleed op maat.  

Wol vloerbedekking, het zachte natuurlijke tapijt

Wol tapijt is duurzaam, veerkrachtig en biedt comfort en veiligheid. Wij gebruiken de beste wol voor de productie van onze wol collectie zoals getoond op de website. Wol tapijt van het beste wol gemaakt komt voor het overgrote gedeelte uit Nieuw-Zeeland waar de meest pure en schoonste wol wordt verkregen. U kunt zich voorstellen dat een betere wol vezel ook zorgt voor een beter tapijt. Advies over de verschillen in wol zoals geweven of getuft wol vloerbedekking? Maak vrijblijvend een afspraak op locatie bij u thuis. Wij voeren verschillende merken zoals: Desso wol tapijt | Van Besouw wol tapijt | Parade wol tapijt | Jabo wol tapijt | Van Besouw katoen tapijt | Wool Classic 

Wol vloerkleed op maat | Wollen vloerkleed op maat

Wol vloerkleed op maat dat past binnen ieder interieur en geeft bij koud weer een warm en aangenaam gevoel! Een wol tapijt als vloerkleed op maat is milieubewust wonen en juist sfeervol. Wij maken alle wollen vloerkleden op maat dus zoals uw wenst met afwerkingen na keuze. Wol karpet of het nu een mooie hoogpool is of een geschoren wol tapijt beide geven een lange levensduur en en zijn zeer slijtvast. Wol vloerkleed is verkrijgbaar in elke gewenste kleur zie ons ruime aanbod. Of wilt u advies aan huis, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.