Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Selecteer uw gewenste Wol tapijt

Wol tapijt is behaaglijk aan uw voeten, maar ook zacht en warm. Wol vloerbedekking heeft nog een groot voordeel het is zuiverend van vermogen, dus een vlek loopt u er zeker weer uit. Wol kent nog een voordeel, herstellend van vermogen (pootafdruk). Onze wol tapijten worden uitsluitend duurzaam gefabriceerd met de nodige normen zoals; leefbaarheid, zonlicht enz. Wol tapijt is overal toepasbaar in uw woning en zelf kantoorgebruik is mogelijk. Puur natuur onder uw voeten, dat ook nog eens zacht! Welkom bij de wol tapijt specialist, merken die we voeren zijn; Jabo, Cunera, Besouw, Desso, Jacaranda, BIC Carpets, JAB, Nouwens&Bogaerds enz.

53 resultaten

Prijs

-

Kleur

Breedte

Natap

Rya

Jacaranda

Daiya

Nouwens Bogaers

Carre

Nouwens Bogaers

Living

Natap

1633

Natap

Babation

Natap

Nairobi

Natap

Monaco

Jabo

1640

Cunera

Teramo

Nouwens Bogaers

City

Tretford

Interland

Jabo

1426

Jabo

1431

Cunera

Bergamo

van Besouw

4403

Cunera

Boston

Cunera

Toronto

Cunera

Opaal

Jabo

1425

Jacaranda

Rampur

Jacaranda

Willingdon

Cunera

Wenen

Jacaranda

Agra

Cunera

Geneve

Jacaranda

Herringbone

JAB

Sea

Van Besouw

1806

Cunera

Milano

Nouwens Bogaers

Loft

Jabo

1432

JAB

Yak

Cunera

Santos

Jabo

1433

Jabo

1434

Van Besouw

1803

Van Besouw

4404

Jabo

1630

Jabo

1428

Jabo

1429

Jabo

1430

Jabo

1635

Jabo

1623

Jabo

1638

Jabo

1625

Jabo

1627

Jabo

1631

Cunera

Dimaro

Cunera

Melville

Cunera

Sienna

Louis de Poortere

Eco Dream

Louis de Poortere

Cordal

Desso

Vivaldi

Wol Tapijt | Wol vloerbedekking

Een wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de kamer met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol vloerbedekking of een wollen vloerkleed heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder uitstekende warmte isolerende eigenschappen en de vuil werende werking. Je loopt een wollen tapijt als het ware schoon, dit is een zeer belangrijk voordeel bij met name bij de lichtere tinten. Overigens zijn al onze wollen tapijten ook zeer geschikt voor de vervaardiging van wol karpet op maat. Wij leveren al onze kwaliteiten wol tapijt van kamerbreed 400/500 cm tot wol vloerkleed op maat.  

Wollen vloerbedekking, het zachte natuurlijke en duurzame wollen tapijt!
Wol tapijt is duurzaam, veerkrachtig en biedt comfort en veiligheid. Wij gebruiken de beste wol voor de productie van onze wol collectie zoals getoond op de website. Wol tapijt van het beste wol gemaakt komt voor het overgrote gedeelte uit Nieuw-Zeeland waar de meest pure en schoonste wol wordt verkregen. U kunt zich voorstellen dat een betere wol vezel ook zorgt voor een beter tapijt. Advies over de verschillen in wol zoals geweven of getuft wol vloerbedekking? Maak vrijblijvend een afspraak op locatie bij u thuis. Wij voeren verschillende merken zoals: Desso wol tapijt | Van Besouw wol tapijt | Parade wol tapijt | Jabo wol tapijt | Van Besouw katoen tapijt | Nouwens Bogaers | Jacaranda | Cunera |​​​​​​​ Jab Anstoetz  

Milieu en diervriendelijk? 
Wol word gemaakt van een hernieuwbare grondstof, schapen worden ieder jaar noodzakelijk 1 keer geschoren. Door deze hernieuwbare grondstof word het milieu niet belast en kunnen we genieten van een warm wollen tapijt. Deze wol wordt na het scheren gewassen en gereinigd en uiteindelijk gespoeld tot garen, van dit garen wordt al eeuwen lang wollen vloerbedekking gemaakt. 

Gezondheid en veligheid
Van wol tapijt is bewezen dat het vooral ook gezond is. Van wol vloerbedekking is wetenschappelijk bewezen dat het de lucht reinigd, dat creert dus een gezonder klimaat in uw huis of bedrijf. Wollen tapijten zijn moeilijk onvlambaar en zullemn niet snel smelten, syntetische vloerbedekking daarentegen zal sneller verbranden en smelten. Wol zorgt daarmee voor een veilige basis in uw huis, kamer en of bedrijf.  

Wol vloerkleed op maat | Wollen vloerkleed op maat
Wol vloerkleed op maat dat past binnen ieder interieur en geeft bij koud weer een warm en aangenaam gevoel! Een wol tapijt als vloerkleed op maat is milieubewust wonen en juist sfeervol. Wij maken alle wollen vloerkleden op maat dus zoals uw wenst met afwerkingen na keuze. Wol karpet of het nu een mooie hoogpool is of een geschoren wol tapijt beide geven een lange levensduur en en zijn zeer slijtvast. Wol vloerkleed is verkrijgbaar in elke gewenste kleur zie ons ruime aanbod. Of wilt u advies aan huis, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.