Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Selecteer uw gewenste Duurzaam tapijt

Jaren geleden begon Natuurtapijt met het leveren en stofferen van natuurlijke vloerbedekkingen van sisal, wol, katoen, kokos en zeegras tapijt. Gedurende de jaren is dit uitgegroeid en uitgebreid tot een ruime collectie aan duurzame en natuurlijke tapijten waar Particulieren, bedrijven, architecten en stoffeerders gegarandeerd een duurzaam tapijt vinden voor de gewenste toepassing. Duurzaam tapijt bestaat voornamelijk uit gerecycled materiaal of duurzaam ontwikkeld garen met minder CO2 uitstoot.

 

16 resultaten

Prijs

-

Breedte

Natap

Rols

Jacaranda

Santushti

Besouw

2615

Jacaranda

Simla

Natap

Lagune

BIC Carpets

Blitz

Besouw

2611

Besouw

2612

Besouw

2613

Jacaranda

Babri

Van Besouw

2605

Van Besouw

2606

Van Besouw

2607

Van Besouw

2608

Besouw

2609

Van Besouw

2610

Duurzaamheid is één van onze belangrijkste kernwaarden. 
Wij van Natuurtapijt doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te reduceren. Wij adviseren en stofferen en maken dan ook enkel gebruik van materialen die gerecycled zijn of van gerecycled materiaal kunnen worden gemaakt, of CO2 neutraal geproduceerd zijn zoals (Silk look tapijt, Econyl garen, PA 6.6 garen enz.)

Gerecyclede materialen zijn voornamelijk CO2-neutraal. Deze tapijten zijn dan ook gecertificeerd met het keurmerk GuT.

Indien u tapijt koopt met het GUT-kenmerk, herkenbaar aan het groene logo met een boom, bent u er zeker van dat bij de productie terdege rekening is gehouden met gezondheids- en ecologische aspecten.

Naleving wordt steekproefsgewijs gecontroleerd door erkende Europese onderzoeksinstituten als TNO. Alle vooraanstaande Europese tapijtfabrikanten, waaronder vrijwel alle Nederlandse bedrijven, zijn lid van de GUT