Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Selecteer uw gewenste Zeegras tapijt

Zeegras tapijt is nog een 100% natuurlijke vloerbedekking, zeegras is groeit als plant in zee, de stengel is sterk, slijtvast en kleurecht (niet geverfd). Zeegras tapijt is geschikt voor bijna alle doeleinden zoals; woonkamer, slaapkamer, kantoor aan huis maar niet voor uw trap. Voor de trap is de stengel slecht buigzaam. Zeegras tapijt is warm, duurzaam, ecologisch en een verantwoorde vloerbedekking. Puur natuur onder uw voeten! We staan u graag te woord, welkom bij de natuurtapijt specialist. Zeegras van het merk Jabo, DMI en Cunera kunnen we altijd leveren.

13 resultaten

Prijs

-

Kleur

Breedte

Jabo zeegras

9426-3

Jabo zeegras

9426-1

DMI

Fine Arrowhead

Jabo zeegras

9426-2

Hamat

Seagrass 115

DMI

Prado

Jabo

9426-4

Natap

Kwadrant

DMI

Fine Zostera

DMI

Fine Biscayne

DMI

Biezen tegel

DMI

Hymalayas 2x2

DMI

Hymalayas 4x4

Zeegras Tapijt

Zeegras tapijt wordt gemaakt van de bekende waterplant die groeit in meerdere delen van de wereld (voornamelijk zoet water). Gekweekt aan de oevers van meren en rivieren. De vezels worden tot een harde draad gesponnen, waarvan vervolgens tapijt geweven kan worden. Weven gaat moeizaam, dus men beperkt zich meestal tot eenvoudige patronen. Ook kent zeegras maar 1 kleur zoals die in de markt staat!

Zeegras, het echte tapijt voor de liefhebber

Zeegras is de meest oude tapijtsoort die er bestaat, in in vorige eeuwen groeide deze soort in de wateren rondom en in Nederand. Zeegras vindt zijn oorsprong terug in de voormalige zuiderzee bij Genemuiden.. 

Wij van Natuurtapijt (Marcel Eenkhoorn en stoffeerders) zijn geboren en getogen in Genemuiden "de tapijtstad bij uitstek" 
Dus opgegroeit in en met tapijt en onze voorouders waren het die de basis gelegd hebben van de huidige tapijtwereld.. Dus van Zeegras matten tot uiterst moderne machine`s die zachte vloerbedekking verwerken.