Whatsapp

Stel uw eigen Wol tapijt samen

Kies uw gewenste Sisal kleur, waarna u de functie van uw nieuwe gekozen sisal tapijt kunt bepalen zoals voor uw; kamer(s), trap(pen) en of vloerkleed op maat. Vul en controleert u goed uw gegevens zoals lengte, breedte, aantal treden enz. Bij vloerkleed op maat kunt u uw gewenste afwerking kiezen zoals; banderen en of festonneren. Foto van de situatie kunt u bij de laatste stap uploaden! Welkom bij u sisal specialist.. 

1.
2.
3.
4.

Wol Jacaranda Willingdon Collectie

€592.00 p/m1

Jacaranda Willingdon is een bijzonder handgeweven natuurtapijt. Geweven van ongeverde wol en dat de beste uit zijn klasse. Jacaranda Willingdon tapijt is sterk, robuust en slijtvast.. Een duurzaam en ecologisch verantwoord natuurtapijt.  
Jacaranda handgeweven betekend;
Elke rol handgemaakt tapijt die we hier bij Jacaranda verkopen is binnen een periode van 208 uur en gedurende zo’n 26 dagen door ten minste 130 paar vaardige handen gegaan: van het verven en drogen van garens, het omwinden van klossen, het scheren en weven op weefgetouwen tot het toevoegen en drogen van de onderlaag, het scheren en snijden, het met de hand afwerken en de kwaliteitscontrole van het tapijt.

Kies uw gewenste kleur

Aegean
Artemisia
Beluga
Heron
Lead
Mist
Night
Olea
Onyx
Papyrus
Peacock
Seal
Titanium
Vanilla
Vellum
Woad
Sfeer

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
Sfeer
Materiaal
100% ongeverfde wol
Structuur
Handgeweven
Breedte(s)
400 + 500cm
Totale dikte
11mm
Rug
Action back
Prijs
€592.00 m1
€740.00 m1
Band
-
Roede
-