Whatsapp

Stel uw eigen Wol tapijt samen

Kies uw gewenste Sisal kleur, waarna u de functie van uw nieuwe gekozen sisal tapijt kunt bepalen zoals voor uw; kamer(s), trap(pen) en of vloerkleed op maat. Vul en controleert u goed uw gegevens zoals lengte, breedte, aantal treden enz. Bij vloerkleed op maat kunt u uw gewenste afwerking kiezen zoals; banderen en of festonneren. Foto van de situatie kunt u bij de laatste stap uploaden! Welkom bij u sisal specialist.. 

1.
2.
3.
4.

Wol Louis de Poortere Cordal Collectie

€295.00 p/m1

Louis de Poortere Cordal is een fijn structuur wat veel lijkt op sisal tapijt maar dan in een 100% wol uitvoering.. wij noemen de Cordal ook wel de Sisal look tapijt. Voordeel van wol is dat het zelf zuiverend is en leverbaar in verschillende mooie kleuren en van kamerbreed tot vloerkleed op maat. Ook als traploper te verkrijgen in verschillende breedte`s.

Kies uw gewenste kleur

6001
7038
7039

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
6001
Materiaal
100% wol
Structuur
ribbel
Breedte(s)
400cm
Totale dikte
7.8mm
Rug
Jute
Prijs
€295.00 m1
Band
-
Roede
-