Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Selecteer uw gewenste Sisal Look tapijt

Sisal look tapijt is een look á like van sisal tapijt en of wol tapijt, dus namaak maar dan in synthetisch, duurzaam materiaal. Waarom wol of sisal look tapijt? Stel u bent allergisch voor wol tapijt, of vind sisal tapijt te hard aan uw voeten dan is sisal look tapijt een goede optie. Het is meestal vervaardig uit polyamide of polypropyleen garens. Soms zit er ook 10% wol bij door, maar dat geeft we heel duidelijk weer per kwaliteit. Sisal look tapijt is 100% geweven dus ook zeer sterk en slijtvast! Alsnog een duurzame vloerbedekking.

5 resultaten

Prijs

-

Breedte

Natap

Sisano

Jabo

2431

Jabo

2432

jabo

2433

Jabo

2434

Sisal Look tapijt, behaaglij met een natuurlijke uitstraling!

Sisal look tapijt is voornamelijk gemaakt van synthetisch garen. Sisal look tapijt heeft de look van echt natuutapijt sisal of kokos maar juist niet de eigenschappen van sisal. Sisal tapijt is wat harder en vlekgevoeliger, daartegenover bieden we deze sisal look collectie. Want sisal look is juist onderhoudsarm, en eventueel reigenigbaar bij een ongelukje. 

Sisal look vloerbedekking, sterk en slijtvast. 

Sisal look vloerbedekking is sterk, slijtvast, robuust en werkelijk een nature look! Sisal look is ook zeer geschikt al vloerkleed op maat in uw woonkamer, kantoor of winkel.
De meeste sisal look kwalitieten zijn ook trapgeschikt doordat het toch een geweven tapijt is! Vraag eens naar de mogelijkheden.