Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Selecteer uw gewenste Tapijttegels tapijt

Puur natuur onder uw voeten? Tetford tapijttegels of sisal tapijttegels daarmee haalt u letterlijk de natuur in huis!
Sisal tapijttegels of Tretford tapijttegels zijn sterk, duurzaam, slijtvast en milieubewust. Ideaal voor kleinen en of grote ruimtes zowel commerciel als huishoudelijk. Tegels zijn makkelijk vervangbaar en eenvoudig in de installatie, Natuur Tapijt is een toonaangevende specialist en leverancier van duurzame natuurlijke tapijttegels. Vraag de gratis stalen aan en we komen graag bij u langs voor deskundig advies.

3 resultaten

Prijs

-

Kleur

Breedte

Jabo

9421

Tretford

Interlife

Besouw

26001

Tapijttegels van natuurlijke of duurzame materialen?
Wol tapijttegels kennen een lange levensduur, ze hebben namelijk dezelfde voordelen als gewonne wol vloerbedekking. Wol tapijttegels zijn sterk, slijtvast, duurzaam en makkelijk in de stoffering vooral als u woont op hogere etages. Haal de natuur in huis of op kantoor door natuurlijke tegels te laten stofferen van wol, geitenhaar of duurzaam PA garen. 

Welke merken zijn er?
Wij van Natuur Tapijt wensen alleen de beste kwaliteit te leveren en te stofferen, daarom werken we uitsluitend met alleen de beste leveranciers samen. Onze bekendste merken tapijttegels zijn dan ook; Tretford tapijttegels, Sisal tegels van Jabo Carpets, Besouw tapijttegels. 

Wat zijn tappijttegels?
Tapijttegels kennen een vaste afmeting van voornamelijk 50x50cm, deze tegels zijn voorzien van een toplaag dat kan zijn; Sisal of wol of geitenhaar maar de tegel kent ook een duurzame bitumen rug. Tapijttegels zijn populair in voornamelijk commerciele ruimtes en banken, scholen, kantoren enz. Bijkomend voordeel is; de tappijttegel verdraagd de wielen van de bureaustoel, bureauplaat is niet noodzakelijk meer! 

Kleuren, Installeren en vervangen
Tapijttegels zijn verkrijbaar in diverse kleuren tretford Interland en Interlife kennen smen wel meer dan 90 kleuren, voor ieder is dus wel een geschikte kleur. Tegels kun je dan ook leggen met verschillende kleurschakeringen. Installeren van de tapijttegel is eenvoudig je hoeft de basisvloer niet te beschadigen of te bewerken, de tegels kun je vrij makkelijk en snel ruimte voor ruimte installeren. Ook zijn tapijt tegels makkelijk en snel vervangbaar, stel er is een tegel ernstig beschadigd op een plaat waar veel mensen lopemn of staan, dan kunt u deze desbetreffende tegels snel en eenvoudig vervangen zodat de vloer er weer als nieuw uitziet! 

Stoffering van de tapijttegels In delen te installeren
Tapijttegels kent nog een groot voordeel, ze kunnen in delen worden geinstalleerd. Niet alle ruimtes moeten direct leeg zijn, we kunnen in goed overleg ruimte voor ruimte stofferen, zodat uw werkzaamheden niet stil komen te liggen. Natuur tapijt is een toonagevende specialist in het leveren en stofferen van natuurlijke tapijttegels. 

Stalen, advies en stoffering?
Bij Natuur tapijt kunt u kosteloos meerdere tapijttegel stalen aanvragen, deze stalen zullen we dan ook binnen 24 uur verzenden. We komen zoals u wenst ook op loctie met de stalen om een deskundig advies te geven. Tijdens deze afspraak bespreken we ook de wens en aanpak van de stoffering.

Heeft u nog vragen? Neem dan spoedig contact met ons op.