Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Advies aan huis

Toonaangevende en landelijke specialist in natuurtapijten aan huis?
Natuur-tapijt.nl is onderdeel van De Mobiele Interieurwinkel een uniek concept dat advies aan huis geeft al meer dan 15 jaar, vandaar ook onze slogan; "Wij komen op afspraak bij u thuis" Niet alleen thuis voor particulieren maar ook op locatie bij uw winkel, kantoor, showroom, zorginstelling, horeca, restaurant, hotel enz..

Wij bieden deze service aan in geheel NL (uitzondering Zeeland, Limburg en de eilanden) als u nu in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den haag, Naarden, Hilversum, Amersfoort, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen, Zwolle of Groningen woont wij komen door geheel Nederland op afspraak bij uw thuis! (Levering of stoffering doen we door heel NL)

Tijdens deze coronatijd de ideale oplossing, we komen bij u aan huis met in achtneming van de regels zoals; gepaste afstand, onsmetting enz. 

Wie en wat is Natuurtapijt?

NatuurTapijt is opgericht in 2007 wat voortvloeide uit onze dochteronderneming De Mobiele Interieurwinkel. Wij zijn in 2006 begonnen met De Mobiele Interieurwinkel om ons te onderscheiden van willekeurige winkeliers, door een deskundig advies te geven op locatie of bij u thuis. Natuurtapijten waren al gauw een specialiteit van ons, wat daarna snel uitgroeide tot landelijke bekendheid. Natuurtapijt is een toonaangevende specialist in op natuurlijke, milieuwbewuste, ecologisch en duurzame vloerbedekking. 


Met onze Mobiele interieurwinkel komen we graag bij u langs voor een deskundig en passend advies. Dat kan zijn voor in uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of winkel. Wenst u alleen uw trap te bekleden, of een traploper op maat? ook dan is een goed advies noodzakelijk. 

De grootste specialist in natuurtapijt! 

Wij kunnen met recht zeggen dat wij de grootste natuurtapijt specialist zijn van Nederland. Elders zult u niet een uitgebreider assortiment aantreffen, ook bezitten we een deskundig team van eigen stoffeerders zodat we u van a tot z ontzorgen! 
Of het nu gaat om wol tapijt, sisal tapijt, Katoen tapijt, Zeegras tapijt, of een vloerkleed op maat. Wij leveren duurzame, ecologische natuurlijke vloerbedekking. Om de juiste keuze te maken bieden we dan ook een gratis bezoek aan huis aan, we nemen ten alle tijde de geheel collectie mee op grote stalen. 
Wij bezitten als enige in NL de grootste unieke collectie sisal tapijt, wol vloerbedekking, zeegras tapijt met zoveel verschillende structuren, patronen en kleuren. Ook andere duurzame producten zoals kokos tapijt, katoen tapijt in verschillende structuren van verschillende topmerken zoals Besouw, Jabo, CuneraLouis de Poortere, Jacaranda, JAB Anstoetz, NouwenBogaerts, Hamat Flooring en verschillende andere merken. Zowel kamerbreed te verkrijgen als vloerkleed op maat. Kamerbreed tapijt word door onze stoffeerders deskundig gestoffeerd en een vloerkleed op maat word in ons eigen verwerkingsbedrijf verwerkt tot uw unieke karpet op maat

Thuis grote stalen bekijken om de juiste keuze te kunnen maken?
Thuis uw eigen nieuwe vloerbedekking uitzoeken of vloerkleed op maat samenstellen? Te druk met uw zaken op kantoor, geen probleem wij komen bij u langs voor een goed en deskundig advies over de gewenste producten. "Gestoffeerd met een Glimlach"

Afspraak maken?

Een afspraak op locatie is geheel vrijblijvend en kosteloos. wij rijden door geheel Nederland met onze Mobiele Interieurwinkel, stuur een email met de gewenste datum, tijd en om welke product het zou gaan zodat wij van te voren een schatting kunnen maken.  

 

Met vriendelijke groet,

Interieuradviseur: Marcel Eenkhoorn
Vanuit: Genemuiden
Telefoon: 038-2600108 

Stel uw vraag

Velden met een * zijn verplicht.