Whatsapp

Advies aan huis

Natuur-tapijt.nl is onderdeel van De Mobiele Interieurwinkel een uniek concept dat advies aan huis geeft, vandaar ook onze slogan; "Wij komen op afspraak bij u thuis" Niet alleen thuis voor particulieren maar ook op locatie bij uw winkel, kantoor, showroom, zorginstelling, horeca, restaurant, hotel enz..

Wij bieden deze service aan in geheel NL (uitzondering Zeeland, Limburg en de eilanden) als u nu in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den haag, Naarden, Hilversum, Amersfoort, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen, Zwolle of Groningen woont wij komen door geheel Nederland op afspraak bij uw thuis! (Levering of stoffering doen we door heel NL en BE)

Tijdens deze coronatijd de ideale oplossing, we komen bij u aan huis met in achtneming van de regels zoals; gepaste afstand, onsmetting enz. 

Wie is Natuurtapijt?

Wij zijn sinds 2007 begonnen met De Mobiele Interieurwinkel om ons te onderscheiden van willekeurige winkeliers, door een deskundig advies te geven op locatie of bij u thuis.


Wij reizen sindsdien door geheel Nederland voor advies en verkoop aan huis, of het nu gaat om sisal vloerbedekking, wol tapijt, zeegras tapijt of katoen tapijt wij geven u passend advies met een passende prijs! kamerbreed is het meest verkochte, maar daarnaast maken wij vloerkleden op maat van elk gewenst product. Een sisal vloerkleed met bijpassend band binnen uw eigen interieur samenstellen? dat kan nu bij Natuur-tapijt.

 

De grootste specialist in natuurtapijt! 

Wij kunnen met recht zeggen dat wij zijn de enige specialist op het gebied van natuurtapijt. Of het nu gaat om wol tapijt, sisal tapijt, Katoen tapijt, Zeegras tapijt, of een vloerkleed op maat. Wij leveren duurzame, ecologische natuurlijke  vloerbedekking. Daarbij heeft uw nodig een deskundig advies, dus komen wij graag bij u langs met al onze stalen, kleuren, structuren en mogelijkheden. 
Wij bezitten als enige in NL de grootste unieke collectie sisal tapijt met zoveel verschillende structuren, patronen en kleuren. Ook andere duurzame producten zoals zeegras tapijt in verschillende structuren, ook wol tapijt van verschillende topmerken zoals Besouw, Jabo, CuneraLouis de Poortere en verschillende andere merken. Zowel kamerbreed te verkrijgen als vloerkleed op maat. Kamerbreed tapijt word door onze stoffeerders deskundig gestoffeerd en een vloerkleed op maat word in ons eigen verwerkingsbedrijf verwerkt tot uw unieke karpet op maat

 

Thuis uw eigen nieuwe vloerbedekking uitzoeken of vloerkleed op maat samenstellen? Te druk met uw zaken op kantoor, geen probleem wij komen wel bij u langs voor een goed advies over de gewenste producten. Stoffering van begin tot eind verzorgen? is bij ons een vanzelfsprekendheid vraag naar de voorwaarden.

 

Afspraak maken?

Een afspraak op locatie is geheel vrijblijvend en kosteloos. wij rijden door geheel Nederland met onze Mobiele Interieurwinkel, stuur een email met de gewenste datum, tijd en om welke product het zou gaan zodat wij van te voren een schatting kunnen maken.  

 

Met vriendelijke groet,

Interieuradviseur: Marcel Eenkhoorn
Vanuit: Genemuiden
Telefoon: 038-2600108 

Stel uw vraag

Velden met een * zijn verplicht.