Winkel

Welkom in de showroom van Natuurtapijt..

U zult versteld staan van de collectie natuurtapijt en duurzame vloerbedekking die wij tonen in onze showroom! Nee dat is geen standaard winkel/showroom, maar werkelijk u stapt binnen bij de specialist met oog voor persoonlijk advies! 
Wij van natuurtapijt zijn al vele jaren gespecialiseerd in natuurtapijt sisal, kokos, zeegras, wol, katoen en sinds enkele jaren ook duurzame ontworpen tapijten. 

In onze showroom te Genemuiden hebben we voornamelijk grote stalen van ca 60x40cm, daar kunt u echt op zien wat de werkelijk kleur, structuur voor effect geeft. 
Tapijt moet u toch ook voelen, want er komt een stukje beleving bij tijdens het uitzoeken. 

Wij van natuurtapijt willen graag een goed persoonlijk advies geven en dat kan in onze showroom doordat we de afspraken/bezoeken inplannen op afspraak (dus niet een wir-war van klanten in de showroom). Persoonlijk advies om het hoogst haalbare eruit te halen voor uw nieuwe vloerbedekking. 

Daar is nog niet alles mee gezegd, we wensen altijd een vervolgafspraak bij u thuis of u willekeurige locatie. Want pas thuis kunt echt de kleur/structuur beoordelen en kunnen wij u het beste adviseren qua kleur, structuur, legrichting, lichtinval enz. 

Benieuwd, en wilt u een afspraak maken? bel of mail ons gerust en kom vervolgens naar Genemuiden.