Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Selecteer uw gewenste Katoen tapijt

Katoen tapijt is een 100% natuurlijke, duurzame en ecologische vloerbedekking. Katoen is sterk, slijtvast, warm, zuiverend van vermogen en herstellend van vermogen. Katoen tapijt word alleen geproduceerd door van Besouw tapijt. Besouw tapijt is uniek op de wereld betreffend het vervaardigen van katoen tapijt, het word op een unieke machine en decennia lang gebreid! Besouw katoen tapijt is daardoor heel sterk en niet stuk te krijgen, overal toepasbaar van woonkamer, slaapkamer, trap, kantoor, winkel enz. Welkom bij de Besouw tapijt specialist!

5 resultaten

Prijs

-

Breedte

Van Besouw

3801

Van Besouw

3802

Van Besouw

3805

Van Besouw

3810

Van Besouw

3820

Katoen tapijt als uw natuurlijke vloerbedekking?

Een katoen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de kamer met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. katoen vloerbedekking of een katoenen vloerkleed heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder uitstekende warmte isolerende eigenschappen en de vuil werende werking. Maar katoen tapijt is een sterk, slijtvast, duurzaam en ecologisch verantwoord!

Katoen alleen van het merk Besouw tapijt?

Katoen tapijt kent maar 1 leverancier en dat is Besouw tapijt. Van Besouw is niet van gisteren, maar kijkt terug op een lange historie: sinds 1839. Uitgegroeid van een degelijke wever van jute zakken naar een merk van eigentijds tapijt. Daar zijn we trots op.
Vernieuwing komt onverwacht. In de tweede wereldoorlog begint Van Besouw een papierspinnerij. Vanwege het tekort aan grondstoffen. Ondanks de situatie zeer vernieuwend.
In 1967 komt de grote vernieuwing. Onder leiding van industrieel vormgever Benno Premsela creëert Van Besouw het alom bekende katoenen lusjestapijt en daarmee een revolutie in tapijtland. Liever creëren dan imiteren is het devies. Toen en nu. Het ambachtelijke vakmanschap gecombineerd met de unieke brei en weeftechnieken maken esthetische hoogstandjes mogelijk.

Natuurtapijt een specialist in het stofferen van katoen Besouw tapijt.
Ja dat zijn we met recht, we hebben vakkundige stoffeerders met meer dan 40 jaar ervaring met het stofferen van oa katoen tapijt. Laat u eens inspireren door ons en nodig ons uit op locatie, we maken samen graag een plan om de mooiste Besouw tapijt te stofferen.