Whatsapp

Stel uw eigen Wol tapijt samen

Kies uw gewenste Sisal kleur, waarna u de functie van uw nieuwe gekozen sisal tapijt kunt bepalen zoals voor uw; kamer(s), trap(pen) en of vloerkleed op maat. Vul en controleert u goed uw gegevens zoals lengte, breedte, aantal treden enz. Bij vloerkleed op maat kunt u uw gewenste afwerking kiezen zoals; banderen en of festonneren. Foto van de situatie kunt u bij de laatste stap uploaden! Welkom bij u sisal specialist.. 

1.
2.
3.
4.

Wol JAB Sea Collectie

€339.95 p/m1

JAB Anstoetz, wie kent het niet? Puur natuur onder uw voeten en dat van het topmerk JAB Anstoetz. Dit prachtige JAB Sea wol tapijt is gemaakt van 80% wol en 20% Yak(zeer sterk) het is afkomstig van het lichaam van de jak (vroeger gespeld als “yak”) – een rundachtig zoogdier dat leeft in de Himalaya en in Tibet, met donker, lang en zijdeachtig haar, een staart die lijkt op die van een paard en volle, ruige manen. Leverbaar in 5 natuurlijke kleuren. 

Kies uw gewenste kleur

293
474
594
672
796

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
293
Materiaal
80% wol + 20% Yak
Structuur
Ribbel
Breedte(s)
400cm
Totale dikte
9mm
Rug
Bio back
Prijs
€339.95 m1
Band
-
Roede
-