Whatsapp

Natuur tapijt

Natuurtapijt heeft een luxe, warme en sfeervolle uitstraling en geeft een degelijk/passend gevoel binnen ieder interieur. De verschillende soorten natuurtapijt zijn de laatste jaren terug van weggewesst en maken een enorme opmars! 

Vandaag de dag is NatuurTapijt springlevend. Een zelfstandig  en toonaagevend bedrijf met een gezonde collectie natuurtapijten en karpetten die we op maat vervaardige in eigen atelier! NatuurTapijt is een geoliede organisatie die landelijk toonaagevend is, en die zorgt voor een constante stroom aan ontwikkelingen en vernieuwingen. 

Samen met het andere bekende bekende merken zoals Van Besouw, Cunera, Jacaranda, JAB, BIC Carpets, DMI enz. is NatuurTapijt u stabiele factor gebleven in een sterk veranderende markt.  

Milieubewust wonen op natuur?

Sisal tapijt, wol tapijt, zeegras tapijt is dan uw ideale slijtvaste, ecologische vloerbedekking die duurzaam geweven word, voornamelijk NL Made. 
 
Met een vloerbedekking van Sisal haal je het beste van de natuur in huis. Sisal tapijt is een 100% natuurlijk materiaal en volledig biologisch afbreekbaar. Het is erg slijtvast en verkrijgbaar in diverse natuurtinten en moderne weefpatronen. Door zijn natuurlijke ademende eigenschappen is sisal wel wat vlek gevoelig en moet je goed oppassen dat het niet te vochtig wordt. Sisal vloerbedekking is overal toepasbaar in wonen, slapen, trappen en licht kantoor gebruik, welkom bij de sisal specialist!

Zeegras tapijt | Biezen matten
"Puur natuurtapijt onder uw voeten" is weer helemaal hot in de onder jong en oud! Zeegras tapijt geeft weer warmte aan uw interieur en geeft een heerlijke gevoel met een ecologische gedachte. Zeegras vloerbedekking is tevens zeer slijtvast en zo kan u jaren genieten van dit prachtige natuurlijke tapijt. Tevens is een zeegras vloerkleed op maat ook goed geschikt voor ieder interieur. Graag uw eigen zeegras vloerkleed samenstellen? dat kan tijdens een bezoek aan huis.

Waarom wol tapijt?
Wol tapijt geeft warmte en is isolerend. Wol tapijt zuivert zicht zelf weer schoon en vlekken slijten er na verloop van tijd weer uit. Wol vloerbedekking is een uniek tapijt met een herstellend vermogen wat vele andere tapijten niet hebben. Wollen vloerkleed is erg gewild voor in de woonkamer het geeft een behaaglijk en warm gevoel. Wollen tapijten hebben een warme en zachte uitstraling wat binnen ieder interieur wel past
Ook als vloerkleed is de wol tapijt goed geschikt. U kunt uw wol karpet van diverse wol tapijten ook afwerken met verschillende soorten band zoals; Katoenband, Lederband, Linnenband en Suèdeband.  

Wij komen op afspraak bij u thuis..!

Natuur-tapijt.nl is onderdeel van De Mobiele Interieurwinkel een uniek concept dat advies aan huis geeft vandaar ook de slogan; "Wij komen op afspraak bij u thuis" Niet alleen thuis voor particulieren maar ook op locatie bij uw winkel, kantoor, showroom, zorginstelling, horeca, restaurant, hotel enz..

Wij bieden deze service aan als u nu in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den haag, Naarden, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Groningen woont wij komen door geheel Nederland op afspraak bij uw thuis! 

Hierbij enkele voordelen en adviezen:
- Toonaagvende leverancier die weet wat ze verwerken.
- Beste keuze van kleur en kwaliteit kan alleen op locatie worden gemaakt.
- Ieder interieur heeft zijn eigen lichtinval dus daarom advies op locatie
- Advies van kwaliteit, kleur en stoffering.
- Geen drukke winkelpanden waar u zelf maar moet kiezen hoe en wat..
- Alles word naar uw wens geleverd en gestoffeerd.
- Levering en stofferingen binnen 14 dagen
- Altijd bereikbaar van 07:00 tot 20:00 uur 6 dagen (zondag gesloten)
- Goede service en klachtoplossing!


Welkom bij uw toonaangevende leverancier van NatuurTapijt! (Sinds 2007)
Interieuradviseur: Marcel Eenkhoorn
Vanuit: Genemuiden
Telefoon: 038-2600108