Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Selecteer uw gewenste Kokos tapijt

Kokos tapijt is sterk en zeer slijtvast, vooral de kwaliteit Malabar deze heeft een sisal inslagdraad en dat maakt het kokos tapijt nog sterker. Kokos is ten opzichte van andere natuurtapijt juist wat ruiger, verkrijgbaar in 2 kleuren gebleekt en of ongebleekt. Kokos vloerbedekking is 100% natuurlijk, dus een verantwoorden, ecologische, duurzaam natuurtapijt. Kokos is overal toepasbaar van woonkamer tot slaapkamer, ook uw trap is goed te stofferen met kokos tapijt. Puur natuur onder uw voeten! Natuurtapijt is de specialist op het gebied van kokos tapijt, welkom

7 resultaten

Prijs

-

Kleur

Breedte

DMI

Sico

Kokos

Visgraat

DMI

Panama

DMI

Boucle naturel

DMI

Panama gebleekt

DMI

Boucle gebleekt

DMI

Malabar

Kokos Tapijt

Kokos tapijt wordt gemaakt van 100 % natuurlijk materiaal. Kokosvezels komen uit de buitenste bast van grote kokosnoten, die in de toppen van grote palmbomen groeien. Deze palmen groeien voornamelijk in de Zuid-Indiase deelstaat Kerala.

Kokos, het echte tapijt voor de liefhebber

De bast wordt van de kernnoot afgebroken en onder water gedompeld, waardoor de tussenliggende houtdeeltjes verdwijnen. Na een half jaar wordt de vezelmassa gedroogd, geklopt, met de hand tot draden gesponnen, opgespoeld en tot tapijt geweven. De vezels worden ook wel in combinatie met andere garens gebruikt zoals wol. Kokos vloerbedekking lijkt veel op sisal, maar is harder, ruwer en hariger en is minder kleurrijk. Maar voor de echte liefhebber wel het echte tapijt.