Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Selecteer uw gewenste Sisal tapijt

Sisal tapijt is "puur natuur onder uw voeten", wij bieden u de grootste collectie sisal vloerbedekking aan. Welkom dan ook bij de sisalspecialist uw toonaangevende leveranciers! Wij helpen en adviseren uw graag (particulier en zakelijke gebruikers) verder om de juiste keuze te maken qua kleur, structuur, breedte enz. Sisal tapijt is voor alle doeleinden geschikt zoals, woonkamer, slaapkamer, kantoor, winkel, trap en of vloerkleed op maat. Sisal tapijt is een verantwoorde, ecologische, duurzame natuurlijke vloerbedekking. Onze unieke service; Wij komen met onze stalen collectie bij u langs! Uw sisalspecialist geeft u graag een deskundig en professioneel advies. Merken die we voeren Jabo sisal, Cunera Sisal, DMI Sisal en Hamat sisal. Sisal vloerbedekking geeft weer sfeer aan uw interieur. 

38 resultaten

Prijs

-

Kleur

Breedte

Sisal

Linnen

Sisal visgraat

Tuna

Hamat

Belize

Jabo

9421

Cunera

Incata

Jabo

9422

Cunera

Fasano

Sisal

Mayatex

Jabo

9428

Cunera

Sibo

Jabo

9423

Jabo

9427

Jabo

9424

Cunera

Java

Cunera

Oase

Jabo

9425

Cunera

Toledo

Jabo

9430

Cunera

Victoria

Jabo

9429

Cunera

Safari

Cunera

Monza

Cunera

Corvaro

Cunera

Elba

Tapijt

Manilla

Sisal

Mayatex Stripe

Sisal

Yucatan

Sisal

Brasil

Sisal

Premium

Sisal

Triade

Sisal

Cuardo

Sisal

Solano

Sisal

Aloha

Sisal

Dragon Gras

Cunera

Luca

Cunera

Trento

Cunera

Trevi

Cunera

Trigano

Sisal Tapijt | Sisal vloerbedekking "Puur Natuur" 

Natuurtapijt sisal is weer helemaal terug van weggeweest, al meer dan 15 jaren is De Mobiele Interieurwinkel de enige specialist op gebied van sisal tapijt en andere natuurtapijten. Wij zijn als meer dan 15 jaar de specialist in adviseren, leveren en stofferen van sisal vloerbedekking. Sisal tapijten kennen een lange levensduur en geven warmte en sfeer binnen uw interieur. Sisal vloerbedekking is leverbaar in vele verschillende structuren en kleuren en allemaal kamerbreed 400cm en een aantal ook op 500cm breed. Sisal tapijt is zeer sterk, slijtvast en geluiddempend. Sisal tapijten zijn vrijwel overal toepasbaar zoals in uw woonkamer, slaapkamer, trap(pen), vloerkleed en licht project gebruik. 

Wenst u net als ons een steentje bij te dragen aan verduurzaming van uw vloer? 
Door gebruik te maken van uitsluitend natuurlijke materialen houdt u uw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Je kan van sisal natuurtapijten wel meer dan 15 jaar genieten! 

Milieubewust wonen op natuur? Sisal tapijt is dan uw ideale slijtvaste, ecologische vloerbedekking! 
Met een vloerbedekking van Sisal haal je het beste van de natuur in huis. Sisal is een 100% natuurlijk materiaal en volledig biologisch afbreekbaar. Het is erg slijtvast en verkrijgbaar in diverse natuurtinten en moderne weefpatronen. Door zijn natuurlijke ademende eigenschappen is sisal wel wat vlek gevoelig en moet je voorzichtig zijn met veel vocht te gebruiken in de ruimte. 

SISAL: VEZEL VAN DE AGAVE PLANT
Sisal wordt gemaakt van vezels van de Agave plant (Agave Sisalana en andere Agave soorten). Deze stevige plant met grote vlezige bladeren groeit vooral in Zuid-Amerika,  Afrika, India, Mexico en Azië.  Vroeger werd er hoofdzakelijk touw van de stevige vezels gemaakt maar met de huidige moderne weeftechnieken maakt men er ook matten en vloerbedekking van.

Wat is sisal tapijt ? Natuurtapijt
Sisal tapijt is een 100% natuurlijke vezel, de structuur van het garen doet erg gelijken op touw. De sisal vezel is genoemd naar het Mexicaanse havenstadje, van waaruit de meeste sisal vloerbedekking werd geëxporteerd. De naam van het plaatsje komt van het Maya 'siísil', hetgeen 'vochtigheid' betekent.

Voordelen van sisal tapijt
Sisal vloerbedekking is sterk, slijtvast, geluiddempend, isolerend, duurzaam geweven en vooral ook milieuwbewust. Sisal is verkrijgbaar in vele verschilende kleuren en structuren op zowel 400 als 500cm breed. "Haal de natuur in huis met sisal tapijt"

Waarom bij Natuur Tapijt / De Mobiele Interieurwinkel? 
Thuis op locatie uw eigen sisal tapijt, sisal traploper uitzoeken of een sisal vloerkleed op maat samenstellen dan kan.. Wij komen geheel vrijblijvend op locatie om u een deskundig advies te geven en om alle natuurlijke producten te tonen zoals de diverse sisal kwaliteiten. Al 15 jaar een uniek concept "Thuis maakt u de beste keuze" we komen graag bij u langs met de stalen en een deskundig advies. 

Maak vrijblijvend een afspraak en bewonder de unieke manier van tapijt uitzoeken met een deskundig advies!

Sisal vloerkleed - Sisal karpet op maat?

Natuurtapijt is de landelijke en toonaagevende specialist in het leveren en afwerken van sisal vloerkleden. Elke sisal karpet is voor ons uniek omdat wij iedere sisal kleed geheel op maat vervaardigen en afwerken en dat in eigen atelier. U kunt op de website dan ook uw eigen sisal karpet samenstellen door op de knop "kies uw band" te drukken na de selectie van uw kleur.
Wij bieden vele mogelijkheden band zoals; Katoen, Linnenlook, Kunstleer, Echt Leer, Suede en Print banden. Ook in verschillende kleuren en breedte's.  "Sisal vloerkleed op maat" maakt uw interieur af!