Whatsapp

Stel uw eigen Sisal tapijt samen

Kies uw gewenste Sisal kleur, waarna u de functie van uw nieuwe gekozen sisal tapijt kunt bepalen zoals voor uw; kamer(s), trap(pen) en of vloerkleed op maat. Vul en controleert u goed uw gegevens zoals lengte, breedte, aantal treden enz. Bij vloerkleed op maat kunt u uw gewenste afwerking kiezen zoals; banderen en of festonneren. Foto van de situatie kunt u bij de laatste stap uploaden! Welkom bij u sisal specialist.. 

1.
2.
3.
4.

Sisal Jabo 9425 Collectie

€239.00 p/m1

Sisal tapijt jabo 9425 heeft een strakke weef en tevens een rustige uitstraling het is een dikkere sisal dan de meeste kwaliteiten maar wel heel degelijk en sterk. Het is de meest sterke sisal kwaliteit die wij aanbieden, voordeel is dat deze sisal vloerbedekking goed trapgeschikt is en tevens projectmatig gebruikt kan worden! De Sisal 9425 heeft uitzonderlijk alleen de natuurlijke kleuren en is leverbaar als 400cm breed. Sisal vloerkleed met de kwaliteit jabo 9425 is zeker een succes, een mooi robuuste sisal karpet met een natuurlijke kleur en uitstraling.

Kies uw gewenste kleur

080
510
520

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
520
Materiaal
100 % Sisal
Structuur
Zeer fijn
Breedte(s)
400cm
Totale dikte
8mm
Rug
Latex
Prijs
€239.00 m1
Band
-
Roede
-