Whatsapp

Stel uw eigen Sisal tapijt samen

Kies uw gewenste Sisal kleur, waarna u de functie van uw nieuwe gekozen sisal tapijt kunt bepalen zoals voor uw; kamer(s), trap(pen) en of vloerkleed op maat. Vul en controleert u goed uw gegevens zoals lengte, breedte, aantal treden enz. Bij vloerkleed op maat kunt u uw gewenste afwerking kiezen zoals; banderen en of festonneren. Foto van de situatie kunt u bij de laatste stap uploaden! Welkom bij u sisal specialist.. 

1.
2.
3.
4.

Sisal Cunera Corvaro Collectie

€419.95 p/m1

De naam van Sisal tapijt Cunera Corvaro staat voor uniek geweven. Deze kwaliteit heeft een weef met 4 draden en dat is uniek. Sisal vloerbedekking Cunera Corvaro is een nieuwe uitvoering die net in de markt is gebracht voor de klant die op zoek is naar een bijzonder karpet, maar wel met een eigen, natuurlijke uitstraling. Een Sisal Cunera Corvaro tapijt komt goed tot zijn recht in de woonkamer en/of slaapkamer.

Kies uw gewenste kleur

8251
8252
8253
8254
8255

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
8253
Materiaal
100% Sisal
Structuur
4x4
Breedte(s)
400cm
Totale dikte
9mm
Rug
Latex
Prijs
€419.95 m1
Band
-
Roede
-