Whatsapp

Stel uw eigen Sisal tapijt samen

Kies uw gewenste Sisal kleur, waarna u de functie van uw nieuwe gekozen sisal tapijt kunt bepalen zoals voor uw; kamer(s), trap(pen) en of vloerkleed op maat. Vul en controleert u goed uw gegevens zoals lengte, breedte, aantal treden enz. Bij vloerkleed op maat kunt u uw gewenste afwerking kiezen zoals; banderen en of festonneren. Foto van de situatie kunt u bij de laatste stap uploaden! Welkom bij u sisal specialist.. 

1.
2.
3.
4.

Sisal Cunera Safari Collectie

€375.00 p/m1

Een Sisal tapijt Cunera Safari heeft de grofste weef op het gebied van natuurtapijt Sisal die er te verkrijgen is. Een vloerkleed van Sisal Cunera Safari is een karpet met een grove knoop om knoop. In kleinere ruimten zal de Sisal Cunera Safari een mooi effect geven! Een tapijt van Sisal Cunera Safari wordt voornamelijk geadviseerd als karpet op maat voor woonkamer of als vloerkleed op de slaapkamer. Sisal vloerbedekking Cunera Safari is een Topper!

Kies uw gewenste kleur

3719
3747
3771
3772
3774
3796
3797
3773

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
3747
Materiaal
100% sisal
Structuur
Knoop om Knoop
Breedte(s)
400cm
Totale dikte
8mm
Rug
Latex
Prijs
€375.00 m1
Band
-
Roede
-