Whatsapp

Stel uw eigen Tapijttegels tapijt samen

Kies uw gewenste Sisal kleur, waarna u de functie van uw nieuwe gekozen sisal tapijt kunt bepalen zoals voor uw; kamer(s), trap(pen) en of vloerkleed op maat. Vul en controleert u goed uw gegevens zoals lengte, breedte, aantal treden enz. Bij vloerkleed op maat kunt u uw gewenste afwerking kiezen zoals; banderen en of festonneren. Foto van de situatie kunt u bij de laatste stap uploaden! Welkom bij u sisal specialist.. 

1.
2.
3.
4.

Tapijttegels Jabo 9421 Collectie

€49.95 p/m2

Tapijttegels zijn ideaal; creëer je eigen vloer voor iedere ruimte in huis: modern, praktisch, duurzaam, ecologisch en makkelijker dan kamerbreed tapijt! Tapijttegels zijn de ideale uitkomst voor lastige ruimtes of grote projecten op bijvoorbeeld de 10de verdieping. Maar tapijttegels zijn niet alleen voor de zakelijke markt ideaal, ook voor in uw huis is het makkelijk. Een vlek in de tegel en die wil er na reinigen niet meer uit? Vervang hem gewoon door een nieuwe tegel! Natuurtapijt is u toonaagevende leverancier van tapijttegels, uitsluitend leveren wij tapijttegels van natuurlijke, duurzame en verantwoorden materialen! 

Kies uw gewenste kleur

1080
1090
1510

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
1080
Materiaal
100% sisal
Structuur
ribbel
Breedte(s)
50*50cm
Totale dikte
8mm
Rug
Bitum
Prijs
€49.95 m2
Band
-
Roede
-