Duurzaam tapijt Jacaranda Simla Collectie

€1056.00 p/m1

Jacaranda Carpets Simla is een zeer bijzonder natuurlijk handgeweven tapijt. Jacaranda Simla is peer natuur onder uw voeten en duurzaam vervaardig van Tencel garen. De pool van Jacaranda Simla wordt na verloop van tijd platgedrukt en verandert van dikte zodat het tapijt het licht in verschillende richtingen weerkaatst en er zo zijde- en fluweelachtig uit komt te zien. Dit luxueuze vloerkleed genaamd Simla maakt uw interieur af!

Tencel® is de bekendere merknaam van het materiaal lyocell, een natuurlijke kunstvezel die afkomstig is van houtpulp van eucalyptusbomen en andere loofbomen. Deze groeien in speciaal daarvoor aangelegde bossen die worden beheerd volgens de voorschriften van het FSC-keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Op bepaalde stukken grond is geen landbouw mogelijk omdat de bodem niet vruchtbaar genoeg is. De verantwoorde eucalyptusbossen groeien daar echter uitstekend. Zo kan de grond toch optimaal worden benut. Het maakt de winning van de lyocell vezel duurzamer dan bij andere houtvezels. Daarvoor zijn namelijk vaak bedreigde boomsoorten de klos.

Kies uw gewenste kleur

Atlantic Blue
Charcoal
Cloudy
Eggshell
Fern
Grey
Gunmetal
Ivory
Lavender
Oatmeal
Opal
Pewter
Silver
Steel
Storm
Tapenade
Taupe
Wheat
Sfeer

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
Sfeer
Materiaal
100% Tencel garen
Structuur
gesneden pool
Breedte(s)
400 + 500cm
Totale dikte
11mm
Rug
katoen
Prijs
€1056.00 m1
€1320.00 m1
Band
-
Roede
-