Whatsapp

Stel uw eigen Sisal tapijt samen

Kies uw gewenste Sisal kleur, waarna u de functie van uw nieuwe gekozen sisal tapijt kunt bepalen zoals voor uw; kamer(s), trap(pen) en of vloerkleed op maat. Vul en controleert u goed uw gegevens zoals lengte, breedte, aantal treden enz. Bij vloerkleed op maat kunt u uw gewenste afwerking kiezen zoals; banderen en of festonneren. Foto van de situatie kunt u bij de laatste stap uploaden! Welkom bij u sisal specialist.. 

1.
2.
3.
4.

Sisal Cunera Java Collectie

€335.00 p/m1

Sisal tapijt Cunera Java is als een kamerbreed tapijt voor in uw woon-slaapkamer is een goede keus, ook als vloerkleed op maat is de Cunera Java een topper! Een vloerkleed van kwaliteit Sisal Cunera Java heeft een wat grovere weving dan de Sisal vloerkleed Cunera Sibo en komt daardoor het best tot zijn recht in de woonkamer. Het vergroot de ruimte... Ook zijn de kwaliteit en slijtvastheid van een Sisal Cunera Java beter, waardoor het een langere levensduur heeft. Natuurtapijt is altijd levendig en bij de Sisal Cunera Java kwaliteit komt dat tot zijn recht. Een echte aanrader!

Kies uw gewenste kleur

1815
1819
1830
1886
1820
1821

De functie van het tapijt

Vergelijken? Maak gebruik van onze gratis staalaanvraag*

Tapijt wilt uw voelen en zien, daarom kunt u geheel kosteloos een 3-tal stalen aanvragen. Deze stalen worden zsm vanuit onze stalenkamer verzonden. Wenst u advies, schroom dan niet te bellen! De stalen kunt u naar beoordeling of koopovereenkomst retoursturen voor hergebruik!
* U kunt van maximaal 3 vloerkleden een proefstaal aanvragen

Specificaties

Kleur
1815
Materiaal
100% Sisal
Structuur
Ribbel
Breedte(s)
400cm
Totale dikte
7mm
Rug
Latex
Prijs
€335.00 m1
Band
-
Roede
-