Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Sisal traploper?

Een sisal traploper is een type vloerbedekking dat speciaal is ontworpen voor gebruik op trappen. Sisal is een natuurlijke vezel die wordt verkregen uit de bladeren van de Agave sisalana-plant, die voornamelijk in Mexico wordt verbouwd. Het heeft een ruwe en duurzame textuur, waardoor het zeer geschikt is voor zwaar gebruik, zoals op trappen.

Een sisal traploper is meestal een langwerpige strook tapijt die over de treden van een trap wordt gelegd. Het wordt vaak bevestigd met behulp van traproeden, die zowel een decoratief als functioneel element kunnen zijn. Traplopers worden gebruikt om de treden te beschermen tegen slijtage, uitglijden te voorkomen en een stijlvolle uitstraling aan de trap te geven.

Sisal traplopers hebben verschillende voordelen. Ze zijn duurzaam en kunnen bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en verkeer op de trap. Sisalvezels hebben van nature een grove textuur, waardoor ze grip bieden en slippen op de trap verminderen. Bovendien is sisal een milieuvriendelijk materiaal omdat het hernieuwbaar is en biologisch afbreekbaar.

Het onderhoud van een sisal traploper vereist regelmatig stofzuigen en het behandelen van vlekken met zorgvuldig gekozen reinigingsmiddelen. Het is belangrijk om overmatig vocht te vermijden, omdat sisalvezels gevoelig kunnen zijn voor krimpen of uitzetten bij blootstelling aan veel water. We kunnen ook een behandeling aanbieden van impregneren, dan maken wij u sisal traploper vocht en vuilafstotend. 

Al met al kan een sisal traploper een stijlvolle en functionele toevoeging zijn aan een trap, vraag eens naar de voorwaarden en bekijk onze collectie traplopers online. 

Bekijk hier onze uitgebreide collectie sisal traploper: https://www.natuur-tapijt.nl/traplopers