Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!

Sisal stofferen in museum, hotel, kantoor e.a. projecten?

Sisal wordt gemaakt van de vezels van de Agave sisalana-plant, die oorspronkelijk afkomstig is uit Mexico. De vezels van deze plant worden gebruikt om sisal-touw en verschillende andere producten te maken. Het proces begint meestal met het oogsten van de bladeren van de agaveplant. Vervolgens worden de bladeren ontdaan van de buitenste huid en pulp, waarna de vezels worden gewonnen door de bladeren te kammen of te schrapen. Deze vezels worden gedroogd en vervolgens geperst om het sap te verwijderen.

De vezels van de sisalplant hebben uitstekende eigenschappen, waaronder sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen vuil en vuur. Dit maakt sisal een populair materiaal voor verschillende toepassingen o.a. projecttapijten.

Natuurtapijt is een specialist in het adviseren, leveren en stofferen van natuurkijke vloerbedekking voor uw museum, hotel, kantoor e.a. project doeleinden. 
Verschillende sisal tapijten zijn project geschikt, vocht en vuil afstotend en bezitten een brandwerendheid certificaat (europees). 
Wenst u een duurzaam, natuurlijk tapijt in uw museum, kerk, school, kantoor, winkel enz? we helpen uw graag met een passend advies. 

Vraag naar de gratis stalendoor. 

"Puur natuur onder uw voeten"